HTML

Ahogy én látom a filmeket

A blogon sorozatokról,filmekrő, és a filmekkel kapcsolatos dolgokról osztom meg a véleményemet.

Friss topikok

Címkék

adrien (1) affleck (1) ajánló (1) állomás (1) annapolis (1) az (1) bemutató (1) ben (1) blood (1) blu (1) brody (1) csúcshatás (1) daniel (1) dead (1) dvd (5) emma (1) fekete (1) film (10) főcím (1) fraco (1) girl (1) határán (1) help (1) horror (1) horror. (1) james (1) kiritika (1) kritika (5) maffiózók (1) magazin. (1) meghasadva (1) mozi (1) new (1) (1) office (1) őrület (1) oscar (1) radcliffe (1) ray (1) ruhás (1) segítség (1) sitcom (1) sopranos (1) sorozat (2) stone (1) tolvajok (1) town (1) true (1) újság (1) városa (1) végső (1) vélemény (4) vélemény. (1) vox (1) walking (1) zene (1) Címkefelhő

DVD: Meghasadva

2012.02.03. 16:29 GeniallGull

 

 A film:

Adrien Brody jó színész ez tény.Viszont ezt a filmet még ő sem menthette meg.Hogy miről és szól ez a förtelem? Egy férfi (Brody) egy autó roncsba tér magához viszont nem tudja mikor és, hogy került oda.Viszont a hátsó ülésen van egy halott férfi Brodynál pedig egy fegyver.( kicsit bonyolultabb de nem spoilerezek) Ez az alaphelyzet nem is olyan rossz.Ha képes lenne az érdeklődést 20 percnél tovább fönt tartani.Azt tudni kell, hogy ez egy egyszereplős film.Az az a játékidő 90% Brody szenvedését láthatjuk.Ezzel a filmmel ellentétben vannak jó egyszereplős filmek (127óra,Élve eltemetve) azok a filmek képesek voltak az embert lekötni mert történt benne valami.Ebben viszont Brody szenvedésén kívül SEMMI AZ ÉG VILÁGON SEMMI!!!Csak csúszik mászik jön a kutya és kb ennyi. És ezekhez még az is hozzá jön, hogy eszméletlen logikátlan dolgok vannak a filmben. Csakhogy egyet emeljek ki. Ugyebár erdőben egy autóroncsban tér magához ez eddig rendben van. Viszont, hogy került az az autó oda? Nyilván egy útról sodródott oda. Az az mint értelmes ember aki civilizációt keres mit csinál hát mit? Elindul pontosan az ellenkező irányba bolyongani az erdőbe úgy, hogy majdnem vízbe fullad. Gratulálok bárcsak a 35 percben megfulladt volna. Szóval a film alapötlete még nem is lenne rossz de a kivitelezés a kreativitás hiánya nagyon meglátszik ezen a szörnyűségen. De még ha erős hangulata lett volna a filmnek az talán segített volna.Ennek viszont semmiféle hangulata nem volt. Ez a film 91 perc ami 191-nek tűnik olyan 20-25 perc kivételével tömény unalom, amiről Brody nem tehet hiszen ő hozza amit vár tőle az ember.

 

A DvD: 

Itt ki kell emelnem a borítóról egy szöveget. "Soha kevesebb izgalmat" írta valami Hollywood Riporter. MIVAN??? Erősen olyan érzésem van, hogy ezt teljesen másik film dvd borítójára akarták volna írni. Amúgy a borító ettől függetlenül elég jól néz ki. Vannak rajta extrák is méghozzá: Így készült, a chevy repülése, a nő szemszögéből , egy nap George életében. Ez viszonylag szép kis tartalom felirattal. Szóval a dvd-vel nincs gond. Az ára 1890ft ami azért elég komoly hiszen ilyen film még warezt sem ér nálam de egye fene.

 

A film: 10/3 

A DvD: 10/8 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény film dvd adrien brody meghasadva

A bejegyzés trackback címe:

https://moveiguru.blog.hu/api/trackback/id/tr694059468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása