HTML

Ahogy én látom a filmeket

A blogon sorozatokról,filmekrő, és a filmekkel kapcsolatos dolgokról osztom meg a véleményemet.

Friss topikok

Címkék

adrien (1) affleck (1) ajánló (1) állomás (1) annapolis (1) az (1) bemutató (1) ben (1) blood (1) blu (1) brody (1) csúcshatás (1) daniel (1) dead (1) dvd (5) emma (1) fekete (1) film (10) főcím (1) fraco (1) girl (1) határán (1) help (1) horror (1) horror. (1) james (1) kiritika (1) kritika (5) maffiózók (1) magazin. (1) meghasadva (1) mozi (1) new (1) (1) office (1) őrület (1) oscar (1) radcliffe (1) ray (1) ruhás (1) segítség (1) sitcom (1) sopranos (1) sorozat (2) stone (1) tolvajok (1) town (1) true (1) újság (1) városa (1) végső (1) vélemény (4) vélemény. (1) vox (1) walking (1) zene (1) Címkefelhő

DVD: Csúcshatás

2012.02.19. 16:25 GeniallGull

 A film:

A történetről annyit kell tudni, hogy van Bradley Cooper (Eddie) aki egy kiégett író. Egyik nap találkozik a volt ismerősével, és kap tőle egy elég érdekes "drogot". Ez a drog segíti abban, hogy az agyának a 100%-át kitudja használni. Ő ezzel elkezd élni tőzsdézik, nyelveket tanul, stb. Csak ez pár embernek nem nagyon fog tetszeni és vannak a drognak mellékhatásai is... Összességében a történet szerintem nagyon érdekes, friss és jó. Bradly Copper nagyot alakít bár ez várható volt. Végre De Niro attól függetlenül, hogy elég kevés szerepe van nem vett el a karakteréből. A film 105 perces végig leköti az embert nagyon pörög talán kicsit rövidebb a keleténél. Egy komolyabb női szereplő, kicsit több dráma, érzelem, tanulság is elfért volna benne. De attól függetlenül még így is van pár dolog amin el lehet gondolkodni... Akár a drog vagy Bradley Cooper karaktere esetleg mi, hogy reagálnánk és mit csinálnák egy ilyen szer hatalmában. Összességében a film nagyon jó kiváló színészek, és az operatőri vagy rendezői munkát külön kikel emelnem. Mindenkinek ajánlani tudom. 

 A DVD:

A dvd-t 2190-ft volt. A Pro video forgalmazza. Borító minden nagyon ötletes szép, jó. Azonban egy kis extra nem ártott volna. Mondjuk egy "Így készült a film"... De cserébe kárpótlásul nagyon szép a kép egy dvd-hez képest talán az Igazság árának volt ilyen jó képe. Azonban 2.0-ás a magyar hang ami lehetne 5.1-es egy ilyen árkategóriában. Azonban ez mit sem vesz el a film minőségéből. Az extrák hiányát kárpótolja a kép és a film minősége szóval, bőven ajánlani tudom ezt a dvd-t.

A film: 10/8,5

A dvd: 10/8,5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény film dvd csúcshatás

A bejegyzés trackback címe:

https://moveiguru.blog.hu/api/trackback/id/tr724135086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása