HTML

Ahogy én látom a filmeket

A blogon sorozatokról,filmekrő, és a filmekkel kapcsolatos dolgokról osztom meg a véleményemet.

Friss topikok

Címkék

adrien (1) affleck (1) ajánló (1) állomás (1) annapolis (1) az (1) bemutató (1) ben (1) blood (1) blu (1) brody (1) csúcshatás (1) daniel (1) dead (1) dvd (5) emma (1) fekete (1) film (10) főcím (1) fraco (1) girl (1) határán (1) help (1) horror (1) horror. (1) james (1) kiritika (1) kritika (5) maffiózók (1) magazin. (1) meghasadva (1) mozi (1) new (1) (1) office (1) őrület (1) oscar (1) radcliffe (1) ray (1) ruhás (1) segítség (1) sitcom (1) sopranos (1) sorozat (2) stone (1) tolvajok (1) town (1) true (1) újság (1) városa (1) végső (1) vélemény (4) vélemény. (1) vox (1) walking (1) zene (1) Címkefelhő

DvD- Annapolis - Ahol a hősök születnek

2012.02.23. 21:17 GeniallGull

A film:

 A film történetéről annyit, hogy van James Franco (Jake) aki apjával és gyerekkori barátaival építi a városuk közelében lévő hajót. Azonban Jake emellett jó bokszoló is. Még régebben jelentkezett a seregbe és egy nap megkapja a nagy lehetőséget. Hogy ő is tengerész legyen. Viszont halott anyja mellett sem apja, sem barátai nem hittek benne, hogy ő képes lenne egy ilyen dologra. Még érdekesség, hogy Jake nem a jó tanulói képességeiről híres, amiből később több gond is adódik .Az alapkoncepciót bizony már láthattuk párszor. A film igazából, kitartásról, akaratról, emberségről, talán egy kicsit a családról is szól. Jake ahogy a többi karakter is, finoman fogalmazzak nem eget rengetőek. Van még egy női karakter is akivel nagyon látszik, hogy a készítők nem tudták mit akartak csinálni. Igazából, mint film semmi újat nem nyújt a műfajában. Mégis van egy olyan összhatás, hogy ezek ellenére is egy jó filmről lehet beszélni. Valahogy Jake-kkel  együtt lehet érezni nekem legalábbis szimpatikus volt a karaktere. És a film is jól fel van építve. Gyors, folyamatos, izgalmas. A boxos jelenetek sem voltak rosszak, és a vége meglepően jóra sikeredett. Összességében semmiféle képen nem egy egyedi, de jó filmről beszélünk.Megéri megnézni!!

A DvD:

 A dvd 490-ft volt. Ami eszméletlenül méltatlan-e filmhez. Hiszen bővel 4 számjegyű összeget is megér. Amúgy annak ellenére, hogy ilyen árkategóriától senki nem vár el semmit még az 5.1-es magyar szinkron mellett, és a gyönyörű képet is kapunk. De ez még semmi hiszen extrák is vannak rajta. Csakhogy párat kiemeljek "Boxos jelenetek, Jake edzése". Amit talán negatívumnak fellehet hozni, az talán a borító.Mintha kicsit talán túl sok dolgot akartak volna rá rakni és a kék szín se passzol rá. A belső borító is eléggé igénytelen. De ettől függetlenül nincs vele gond. Minden forint maximálisan megér.

A Film: 10/7,5

A DvD: 10/9,5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény kritika film dvd james annapolis fraco

A bejegyzés trackback címe:

https://moveiguru.blog.hu/api/trackback/id/tr334188291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása